Izvor: B92, 31.Jan.2010, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvor za navijača Partizana

Beograd -- Viši sud u Beogradu pokrenuo je istragu i odredio pritvor do mesec dana Mihajlu Filipoviću, članu organizovane navijačke grupe kluba Partizan "Hed hanters".

Portparolka suda Višeg suda u Beogradu Dušica Ristić rekla je da je Filipović osumnjičen da je počinio krivična dela prinude, izazivanja opšte opasnosti i nedozvoljenog držanja oružija i ekspolozivnih materija.

Ona je dodala da je istražni sudija, posle saslušanja osumnjičenog, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odlučio da mu odredi pritvor do mesec dana zbog postojanja opasnosti da bi boravkom na slobodi, eventualno, mogao uticati na saučesnike i svedoke.

Portparol Republičkog javnog tužilaštva Toma Zorić naveo je ranije u izjavi Tanjugu da je Filipović, prema podacima iz krivične prijave, član organizovane grupe navijača Partizana "Hed Hanters".

Naglasivši da će borba protiv huliganstva i nasilja koje sprovode organizovane navijačke grupe biti nastavljena, Zorić je poručio da kompromisa u borbi protiv te opasne društvene pojave neće biti.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Istraga protiv člana Hed Hantersa?

Izvor: Mondo, 31.Jan.2010

Beogradsko Više tužilaštvo podnelo je zahtev za sprovođenje istrage protiv Mihajla Filipovića, člana organizovane grupe navijača Partizana "Hed Hanters".

Nastavak na Mondo...

Tužilaštvo traži istragu i pritvor za navijača partizana Mihajla Filipovića

Izvor: SrbijaNet.rs, 31.Jan.2010

Beogradsko Više tužilaštvo podnelo je danas zahtev za sprovodjenje istraga protiv Mihajla Filipovića zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo prinude, izazivanja opšte opasnosti i nedozvoljenog držanja oružija i eksplozivnih materija.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Istraga protiv navijača Partizana

Izvor: Politika, 31.Jan.2010

Beogradsko Više tužilaštvo podnelo je juče zahtev za sprovođenje istrage protiv Mihajla Filipovića, zbog postojanje osnovane sumnje da je izvršio krivično delo prinude, izazivanja opšte opasnosti i nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija...Kako je za „Politiku” rekao...

Nastavak na Politika...

Istraga protiv huligana

Izvor: Kurir, 01.Feb.2010, 08:32

BEOGRAD - Beogradsko Više tužilaštvo podnelo je zahtev za sprovođenje istraga protiv Mihajla Filipovića zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo prinude, izazivanja opšte opasnosti i nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija. Portparol Republičkog javnog tužilaštva...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.