Pritisak na Partizanu

Izvor: Glas javnosti, 16.Jun.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritisak na Partizanu

Siguran sam da će publika napuniti „Pionir“ i da će ta energija da se prenese na tim kako bismo igrali sa intenzitetom kao u Evroligi, kaže trener Partizana Duško Vujošević uuu Pokazali smo da možemo da igramo sa Partizanom iako imamo dosta neiskusnih igrača, smatra strateg Hemofarma Vlada Vukoičić

Hemofarm se u potpunosti revanširao Partizanu za poraz u prvoj utakmici finalne serije plej-ofa nacionalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << prvenstva, pa su „crno-beli“ sada ponovo pod pritiskom, jer danas u hali „Pionir“ (18, RTS 2) ne smeju da dozvole Vrščanima „brejk“. Domaćin četvrtog meča biće u sredu Hemofarm, a ako bude potrebno, peta utakmica igraće se u Beogradu.

- U svakom trenutku „farmaceuti“ su znali koga i kako napadaju, pronalazeći rešenja, koja nismo znali kako da branimo. Pavković nam je održao čas košarke. Sa pristupom i ovako slabim intenzitetom u igri kakav je bio u Vršcu ne osvaja se titula. Siguran sam da će publika napuniti „Pionir“, i da će ta energija da se prenese na tim kako bismo igrali sa entuzijazmom i intenzitetom kao u Evroligi - rekao je trener Partizana Duško Vujošević.

Strateg Partizana nije želeo da umanji uspeh Hemofarma, ali je ponovo imao primedbe na račun sudijske trojke i na kriterijum dosuđivanja faulova Nikoli Pekoviću.

- Moramo da ispravimo sve greške koje smo pravili u prošlom meču i da odigramo što bolje u trećem meču. Zahvalio bih se našoj sjajnoj publici i pozivam je da nam pomognu - istakao je centar Nikola Peković.

Trener Hemofarma Vlada Vukoičić izjavio je da je teret prebačen na Partizan, iako i dalje smatra da su crno - beli favoriti.

- Moramo da uđemo snažno u treći duel i da budemo ti koji će u Vršcu imati meč loptu. Pokazali smo da možemo da igramo sa Partizanom iako imamo dosta neiskusnih igrača. Ako se i u ovom meču nađemo u istoj situaciji, sigurno nećemo prokockati prednost - rekao je Vukoičić.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.