Prins Tejgo sve bliži povratku u Partizan

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Avg.2013, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prins Tejgo sve bliži povratku u Partizan

Predsednik crno-belih Dragan Đurić ima veliku želju da u Humsku vrati Prinsa Tejga!
(FOTO: N. Negovanović)
Napadač iz Gane, sjajan u crno-belom dresu u proleće 2011, među navijačima omiljen zbog važnih golova Crvenoj zvezdi (dva u kupu i jedan u prvenstvu), nema ništa protiv da ponovo zaigra u Srbiji i transfer je sve bliži realizaciji.
Tejgo je, prema pisanju afičkih medija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << za vikend boravio u Tunisu i odbio ponudu Klub Afrikana, navodno tešku 1.200.000 dolara, zbog ličnih razloga. Uz to, Zamili Rašid, agent doskorašnjeg člana Burse, ističe da Prins putuje u Srbiju na pregovore sa klubom iz Super lige.
Prins Tejgo je za Partizan na 18 utakmica postigao 12 golova.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prins Tejgo se vraća u Partizan?

Izvor: B92, 13.Avg.2013

Nekadašnji napadač Partizana Ganjanin Prins Tejgo nalazi se blizu povratka u klub iz Humske...Napadač iz Gane među navijačima je omiljen zbog važnih golova Crvenoj zvezdi (dva u kupu i jedan u prvenstvu), nema ništa protiv da ponovo zaigra u Srbiji i transfer je sve bliži realizaciji...Tejgo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.