Prins Tejgo poželeo uspeh Partizanu u derbiju

Izvor: Vesti-online.com, 09.Apr.2012, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prins Tejgo poželeo uspeh Partizanu u derbiju

Bivši fudbaler Partizana Prins Tejgo poželeo je sreću svom nekadašnjem klubu u revanš-meču Kupa Srbije koji crno-beli u sredu igraju protiv Crvene zvezde.

"Molim Vas da prenesete celom timu da sam u sredu duhom uz njih do pobede i znam da ćemo uz Božju pomoć trijumfovati", naveo je Tejgo u pismu predsedniku kluba Draganu đuriću, koje je preneo zvanični sajt.

Tejgo je igrao za Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u prolećnom delu prošle sezone i tada je odigrao 18 mečeva i postigao 12 golova, od kojih tri "večitom" rivalu.

"Čuo sam za poraz od Crvene zvezde (2:0) i molim se za vašu pobedu u revanšu. Želim i da vam se zahvalim za priliku koju ste mi ukazali i rekao bih da je to bio najbolji period moje karijere. Zaista sam uživao i voleo bih da se jednog dana i vratim", dodao je napadač iz Gane.

"Molim Vas prenesite moje pozdrave i treneru Avramu Grantu, igračima, poslebno Medi (Kamari) i Stefanu Baboviću, ali i celom timu. Želim vam svima sve najbolje i mnogo vam hvala", zaključio je Tejgo.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.