Pretnja urodila plodom: Partizan odustao od Evrokupa!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Avg.2016, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretnja urodila plodom: Partizan odustao od Evrokupa!

Kad ne može milom, onda može silom. Posle pretnje KSS Partizanu da mu neće dozoviliti da registruje nove igrače, Partizan je odustao je od učešća u ovogodišnjem Evrokupu, saznaje B92.

Predsednik Partizana Nikola Peković pisao je predsedniku Evrolige Đordiju Bertomeuu i obavestio ga da su crno-beli odlučili da odustanu.

- Poštovani gospodine Bertomeu, obraćam Vam se u ime KK Partizan NIS >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa željom da Vam se na prvom mestu zahvalim na nedvosmislenim namerama da se naš klub vrati u evropska klupska takmičenja pod okriljem ECA, kao i konkretnim potezima koji su u tom pravcu povučeni. Kao što je i Vama poznato, ambicije našeg kluba su da igra sa najkvalitetnijim evropskim rivalima i naš cilj je da se u dogledno vreme vratimo u Evroligu. Ipak, nedavna i još uvek veoma aktuelna dešavanja u evropskoj košarci nisu zaobišla ni Srbiju, naš košarkaški savez a samim tim i naš klub. Posle niza sastanaka koji su održani u prethodnom periodu, KK Partizan NIS pred sobom ima situaciju u kojoj nema drugog izbora osim da odustane od učešća u Evrokupu - piše u pismu Pekovića, koje prenosi b92.net.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.