Presudilo isključenje Gečevskog

Izvor: B92, 27.Okt.2013, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Presudilo isključenje Gečevskog"

Trener MZT-a Vlada Vukoičić razočaran je porazom od Partizana, istakavši da je meč prelomilo isključenje Todora Gečevskog.

"Crno-beli" su slavili u Skoplju 70:69 zakucavanjem Tarensa Kinzija u poslednjim sekundama, a jedan od najboljih igrača MZT-a meč je zavšio već u šestom minutu.

"Čestitke Partizanu na pobedi, bez obzira da li je zaslužena ili ne. Izgubili smo ritam posle dobrog starta, isključenje Gečevskog je promenilo situaciju na terenu", rekao je Vukoičić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
MZT je veći deo meča bio u prednosti, ali je Partizan serijom 8:0 u poslednjem periodu preokrenuo situaciju.

"Teško je igrati sa šest košarkaša u rotaciji protiv svakog protivnika, ne samo protiv Partizana. U završnici nam je nedostajalo sreće i iskustva, jer smo u međuvremenu ostali i bez Čehovskog", dodao je Vukoičić.

Posle pet kola Partizan je na deobi prvog mesta sa Cedevitom sa po četiri pobede i jednim porazom, dok MZT ima skor 2-3, a u sledećem kolu gostuje Mega Vizuri u Smederevu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vukoičić: ''Skupo nas koštalo isključenje Gečevskog''

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2013, 01:08

Trener skopskog MZT-a posle poraza od Partizana istakao isključenje Todora Gečevskog kao značajan detalj u krajnjem ishodu meča.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.