Preminuo predsednik TK Partizan Dušan Grujić

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2020, 17:10

Preminuo predsednik TK Partizan Dušan Grujić

Tužne vesti za "crno-bele".

Dugogodišnji predsednik teniskog kluba Partizan Dušan Grujić preminuo je u ponedeljak u 71. godini života od posledice srčanog udara.

Grujić je bio na čelu "crno-belih" čak 25 godina, a za to vreme klub je uspeo da sagradi stadion od 3.500 mesta, prvi je dobio brzu podlogu, ali istovremeno afirmisao mnogobrojne srpske tenisere.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Novak Đoković, Ana Ivanović, Janko Tipsarović, Dušan Lajović, Filip Krajinović, Miomir Kecmanović, Jelena Dokić, Olga Danilović, Bojana Jovanović i mnogi drugi su bili članovi kluba u vreme njegovog predsednikovanja.

Dušan Grujić je 2010. godine bio kandidat za predsednika Teniskog saveza Srbije, ali je tu trku izgubio od Slobodana Bobe Živojinovića.

Ostali smo bez još jednog člana crno-bele porodice. Dugogodišnji predsednik TK   Partizan, čovek koji je stvorio generacije šampiona, Dušan Grujić, preminuo je danas od posledica srčanog udara. FK Partizan izražava duboko saučešće! pic.twitter.com/NcclaXT6WZ

— FK Partizan (@FKPartizanBG) 06. април 2020.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BOJANA JOVANOVSKI SE OPROSTILA OD DUŠANA GRUJIĆA: Zaboravljen nikada biti nećeš (FOTO)

Izvor: Kurir, 07.Apr.2020, 07:52

Srpska teniserka Bojana Jovanovski oprostila se od Dušana Grujića, teniskog trenera koji je preminuo u ponedeljak u 71. godini života. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.