Preminuo mladi vaterpolista Partizana

Izvor: medio.rs, 17.Feb.2017, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo mladi vaterpolista Partizana

Mladi vaterpolista je preminuo posle duže i teže bolesti u 22. godini

Bivši vaterpolista Partizana, Radosav Andrejić preminuo je posle teške bolesti u 22. godini, obajvio je Vaterpolo klub Partizan.Andrejić, koji je prošao sve mlade kategorije Partizana i bio uspešan student Stomatološkog fakulteta, je pre godinu dana oboleo od leukemije. Nažalost, Radosav je bitku sa opakom bolešću izgubio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs <<
Radosav Andrejić je pionirskim, kadetskim i juniorskim ekipama Partizana osvojio nekoliko trofeja nacionalnog prvaka, Kup Srbije, a imao i mnogo uspeha na međunarodnim turnirima. Kao igrač je stasavao sa vršnjacima i vaterpolistima godinu, dve mladim od njega. Većina njih su poslednjih godina nosioci igre prvog tima crno-belih.

Radosavov tri godine mlađi brat Dušan je takođe prve sportske korake napravio kao vaterpolista Partizana. Obojica su na Banjici ostali upamćeni kao uspešni vaterpolisti, veliki radnici, vaspitani i primerni sportisti.

Vaterpolo klub Partizan kao i redakcija Telegrafa upućuju izraze iskrenog saučešća porodici Radosava Andrejića.

(Telegraf.rs)

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.