Preminuo bivši napadač Partizana Dejan Čurović

Izvor: B92, 11.Avg.2019, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo bivši napadač Partizana Dejan Čurović

Nekadašnji fudbaler Partizana Dejan Čurović preminuo je dan posle 51. rođendana, od leukemije.

Vest je objavio Dejanov bivši klub Partizan.

Čurović je rođen 10. avgusta 1968. godine u Zemunu, gde je takođe ostavio veliki igrački trag.

Čurović je karijeru počeo u klubu iz Gornje Varoši, da bi 1993. godine prešao u redove crno-belih.

Nihe dugo ostao u Partizanu, zaigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je za ekipu Vitesea čiji dres je nosio punih šest sezona, da bi potom igrao za Groningen u kojem je i završio igračku karijeru.

Čurović je važio za izrazito ubojitog napadača, a sa Partizanom je ostvojio duplu krunu u jednoj sezoni i bio drugi strelac, iza sadašnjeg trenera crno-belih, Save Miloševića.

Vreme i mesto sahrane Dejana Čurovića biće naknado objavljeni.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Preminuo bivši fudbaler Partizana Dejan Čurović

Izvor: Radio 021, 11.Avg.2019

Nekadašnji fudbaler Partizana Dejan Čurović preminuo je dan posle 51. rođendana, od leukemije...Vest je objavio Dejanov bivši klub Partizan...Čurović je rođen 10. avgusta 1968. godine u Zemunu, gde je takođe ostavio veliki igrački trag. Čurović je karijeru počeo u klubu iz Gornje Varoši,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.