Preminuo Dušan Grujić  čovek koji je u Humsku doveo Novaka, Anu, Janka, Olgu

Izvor: B92, 06.Apr.2020, 16:52

Preminuo Dušan Grujić " čovek koji je u Humsku doveo Novaka, Anu, Janka, Olgu

Predsednik teniskog kluba Partizan Dušan Grujić preminuo je u ponedeljak.

Grujić je 25 godina bio na čelu teniske sekcije Partizana, a u tom periodu su među crno-belima stasali neki od najboljih srpskih tenisera svih vremena.

Između ostalih, tokom Grujićevog predsednikovanja u TK Partizan su teniske veštine razvijali Novak Đoković, Janko Tipsarević, Filip Krajinović, Dušan Lajović, Miomir >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kecmanović, Ana Ivanović, Jelena Dokić, Olga Danilović, Bojana Jovanovski...

Grujić je najzaslužniji i za prvi teniski stadion u Srbiji, kapaciteta 3.500 mesta koji je izgradio upravo TK Partizan i prvi je u našoj zemlji uveo brzu podlogu na teniskim terenima.

Preminuo je u 71. godini.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SRPSKI TENIS ZAVIJEN U CRNO! Preminuo dugogodišnji predsednik Partizana! Imao je samo JEDNU ŽELJU za Novaka Đokovića

Izvor: Kurir, 06.Apr.2020

Predsednik teniskog kluba Partizan Dušan Grujić preminuo je u danas u 71. godini.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.