Premijer liga - Brajton prošao kao Partizan na Old Trafordu, Vulvsima derbi! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2019, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer liga - Brajton prošao kao Partizan na "Old Trafordu", Vulvsima derbi! (video)

U okviru 12. kola Premijer lige danas su u terminu od 15h odigrana dva duela.

Fudbaleri Mančester junajteda slavili su na svom stadionu protiv Brajtona rezultatom 3:1 (2:0).

Igrao se 17. minut kada su stigli do prednosti, Marsijal je dodao loptu do Perejre u kaznenom prostoru rivala, Brazilac je uputio udarac, lopta je zakačila jednog od defanzivaca Brajtona i prevarila Rajana za 1:0. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Samo dva minuta kasnije "Đavoli" dolaze i do drugog pogotka, nakon gužve u kaznenom prostoru loptu je pored svog golmana u mrežu ugurao Dejvi Preper.

Sa 2:0 se otišlo na odmor, a Brajton je uspeo da se vrati rezultatski u meč u 64. minutu, sjajan skok Danka nakon kornera koji je izveo Gros i efektan pogodak štopera "Galebova" za 2:1.

Ipak, nije dugo trajala radost gostiju, akcija Junajteda praktično sa centra, Marsijal pronalazi Rašfroda, koji loptu šalje pod prečku za 3:1.

Do kraja nije bilo promene rezultata, bitna pobeda za "Đavole", koji su u minulom kolu poraženi u Bornmutu.

Derbi Zapadnog Midlandsa pripao je ekipi Vulverhemptona, koja je na "Molinuu" bila bolja od Aston Vile sa 2:1 (1:0).

Poveli su u finišu prvog poluvremena, lukava akcija iz slobodnog udarca, Mutinjo je poslao loptu ka Nevešu na ivicu kaznenog prostora, a sjajni Portugalac šalje neodbranjiv projektil u mrežu rivala za 1:0.

Otišlo se na odmor, zaigrala je nešto bolje Aston Vila u nastavku, ali je to odlično leglo domaćim igračima, koji imaju sjajan kontranapad.

Upravo su iz kontre u 84. minutu došli i do drugog pogotka na meču, Adama Traore je prosto "proleteo" po desnoj strani, zavrnuo je loptu u sredinu ka Raulu Himenezu, a Meksikanac preciznim udarcem matira Nilanda za 2:0.

Aston Vila dolazi do pogotka u drugom minutu nadoknade, strelac je bio Trezege, ali nije bilo vremena da se gosti domognu još jednog pogotka, te su "Vukovi" upisali trijumf.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sevilja dobila derbi i ponovo je na bod od Barse (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Nov.2019, 00:10

Iako je bila u ulozi gosta, Sevilja nije dozvolila iznenađenje protiv objektivno slabijeg rivala...U derbiju 13. kola španske Primere, Sevilja je večeras na ''Benito Viljamarinu'' savladala gradskog rivala Betis rezultatom 2:1...Samo trinaest minuta bilo je potrebno gostima da stignu do vodećeg gola....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.