Prekinut meč u Sofiji!

Izvor: RTS, 15.Nov.2014, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekinut meč u Sofiji!

Meč regionalne lige između Levskog i Partizana u Sofiji prekinut posle prve četvrtine, zbog ulaska domaćih navijača na teren. Očekuje se nastavak susreta pred praznim tribinama.

18.47 - Prema nezvaničnim informacijama, meč u Sofiji biće nastavljen pred praznim tribinama, a nastavak se očekuje za nekih 30-ak minuta.

18.40 - Prazne se tribine hale u Sofiji, očekuje se da meč posle toga bude nastavljen.

Utakmica Jadranske lige >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << između Levskog i Partizana prekinut u pauzi između prve i druge četvrtine, zbog ulaska domaćih navijača na teren.

Susret je prekinut pri vođstvu crno-belih od 21:14, kada su navijači Levskog uleteli na teren i potrčali ka grupici Partizanovih navijača, koji se nalaze na suprotnoj strani hale.

Nekoliko navijača teže je povređeno, dok se nisu pojavili policajci, koji su ubrzo opštu tuču u dvorani.

Igrači obe ekipe otišli u svlačionicu, očekuje se odluka sudija i delegata.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nastavljen meč u Sofiji pred praznim tribinama!

Izvor: RTS, 15.Nov.2014

Meč regionalne lige između Levskog i Partizana u Sofiji prekinut na više od pola sata posle prve četvrtine, zbog ulaska domaćih navijača na teren. Meč nastavljen pošto su ispražnjene tribine u Sofiji...20.03 - Pred ulazak u psolednju četvrtinu, Partizan ima 15 poena prednosti - 68:53...19.30...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.