Predsednik Voše, navija za Partizan, a u upravi Zvezde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2015, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Voše, navija za Partizan, a u upravi Zvezde

Funkioner Socijalističke partije Srbije (SPS) Branko Ružić izjavio je danas da mu nije logično da njegov patrijski kolega Dušan Bajatović, kao predsednik sportskog društva Vojvodina, inače navijač Partizana, bude u Upravnom odboru kluba Crvena Zvezda.

"Meni nije logično da predsednik jednog sportskog društva, na primer Vojvodina, moj veliki prijatelj, ujedno navijač Partizana bude i član UO >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << FK Crvena Zvezda. Radi se o Dušanu Bajatoviću", rekao je Ružić za B92.

Ružić je prokomentarisao i da on nije sportski funkcioner od decembra prošle godine, a na pitanje o netransparentnom trošenju sredstava u dva najveća srpska kluba, odgovorio je da ga treba postaviti aktuelnom rukovodstvu.

"Pitanje treba postaviti onima koji su sportski funkcioneri trenutno i sa jedne i sa druge strane topčiderskog brda", istakao je Ružić.

Kako je podvukao, u periodu dok je on bio u Partizanu, sve je bilo transparentno, jednom godišnje se održavala skupština i podnosio se izveštaj o radu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ujedinjeni! Zvezda i Partizan ljuti na "reportera"

Izvor: Mondo, 02.Mar.2015

Emisija "Reporter" još nije emitovana, a već izmamila saopštenja iz dva naša najveća fudbalska kluba. Ružić se čudi: Bajatović, čovek iz Vojvodine i moj veliki prijatelj, inače navijač Partizana, je u Upravnom odboru Zvezde...Nova istraživačka emisija "Reporter", redakcije "Insajder", koja...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.