Predsednik Partizana objasnio koliko se klub ponosi fudbalerima! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Jan.2015, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Partizana objasnio koliko se klub ponosi fudbalerima! (FOTO) (VIDEO)

Održan je novogodišnji koktel fudbalskog kluba Partizan u Zemunelu

Cilj novog rukovodstva Partizana u 2015. godini je osvajanje duple krune i plasman u evropska takmičenja, izjavio je predsednik tog kluba Zoran Popović.

- Od trenutka kada smo stupili na nove funkcije budimo se i odlazimo na počinak samo sa jednom željom, a to je ” >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Partizan – šampion!” -  rekao je Popović novinarima na Novogodišnjem koktelu.

Ove dame su glavne na Partizanovom koktelu, a jedna je i zapevala! (FOTO) (VIDEO)

On je zahvalio fudbalerima i stručnom štabu koji, kako je naveo, “svakodnevno na terenu i van njega izgaraju za crno-bele”.

- Pokazali su da njihova ljubav prema klubu prevazilazi sve granice i da su najjači kada je najteže. Svi smo ponosni na njih – poručio je predsednik Partizana.

Popović je podsetio da je Partizan riznica talenata i da neće zaboraviti podmladak kluba, omladinsku školu i njihove trenere koji su crno-belima otvorili vrata Evrope.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

On je naglasio da novo rukovodstvo ima nove želje, ciljeve i ambicije i da su one sve veće.

- Neće biti lako, jer nijedan uspeh ne dolazi preko noći. Imamo jasnu viziju i ujedinjeni smo oko jedne ideje, a to je Partizan – zaključio je Popović.

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.