Predsednik KK Partizan: Mačvan je legenda Partizana

Izvor: Mondo, 08.Jan.2019, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik KK Partizan: Mačvan je legenda Partizana

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović saopštio da će povređeni srpski reprezentativac i bivši igrač crno-belih Milan Mačvan biti gost u sredu na utakmici protiv Albe. Nazvao ga "legendom kluba".

Foto: MN Press

Milan Mačvan je jedan od omiljenijih košarkaša Partizana u novijoj istoriji. Igrao je za crno-bele u dva navrata (po jednu sezonu), ali je svojom borbenošću i znanjem "kupio" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << navijače beogradskog kluba, nekadašnjeg prvaka Evrope.

Požrtvovanost mu je bila jedna od glavnih odlika i u dresu srpskog tima. Međutim, iza Mačvana, sada košarkaša minhenskog Bajerna, je teška godina, jer se dva puta teško povređivao i trenutno je na oporavku od kidanja ligamenata kolena. I to mu se dogodilo tek što se oporavio od prethodne teške povrede...

Dok se oporavlja od povrede, Mačvan koristi priliku da bude u Srbiji, pa će tako uživo gledati meč Evrokupa, u sredu uveče od 20 časova, između svog bivšeg kluba Patizana i nemačke Albe.

Ovu informaciju saopštio je na svom Twitter nalogu predsednik Patizana Ostoja Mijailović, nazivajući Mačvana, "velikim partizanovcem i još većim čovekom", ali je za njega dodao i da je "legenda Partizana", što je već izazvalo komentare među pristalicama crno-belih.

Twitter Embed Code

U sredu 9.januara od 20 sati u Pioniru, imaću privilegiju i čast da ugostim velikog Partizanovca i još većeg čoveka, Milana Mačvana, na utakmici našeg #KKPartizan protiv Albe.

Dođite i Vi da pomognemo momcima, ali i pozdravimo i podržimo u oporavku legendu našeg kluba.

— Ostoja Mijailovic (@Ostoja1945) January 8, 2019

U sredu 9.januara od 20 sati u Pioniru, imaću privilegiju i čast da ugostim velikog Partizanovca i još većeg čoveka, Milana Mačvana, na utakmici našeg #KKPartizan protiv Albe.Dođite i Vi da pomognemo momcima, ali i pozdravimo i podržimo u oporavku legendu našeg kluba.— Ostoja Mijailovic (@Ostoja1945) January 8, 2019

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Specijalni gost bodri Partizan u duelu sa Albom!

Izvor: Sportske.net, 08.Jan.2019

Predsednik KK Partizan NIS Ostoja Mijailović otkrio je koga će ugostiti u sredu na utakmici sa Albom...Košarkaši Partizana u sredu dočekuju Albu u okvru 2. kola Top 16 faze Evrokupa, a predsednik crno-belih najavio je dolazak specijalnog gosta u halu "Aleksandar Nikolić"...Ostoja Mijailović je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.