Predrag Danilović izboden,u stabilnom stanju

Izvor: Mondo, 18.Maj.2013, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predrag Danilović izboden,u stabilnom stanju

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Predrag Danilović uboden je nožem u stomak noćas u jednom restoranu na Košutnjaku. Danilović je teško povređen. On je operisan i trenutno je stabilno, nalazi se na Odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra, rečeno je za MONDO.

Dežurna ekipa Urgentnog centra za MONDO je potvrdila da je Danilović sa teškim povredama stomaka, glave i ruke došao sam jutros oko tri sata u Urgentni centar .

On se posle obavljenih operacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sada nalazi na Odeljenju intenzivne nege i u stabilnom je stanju, rekao je dežurni lekar.

I direktor Urgentnog centra Zoran Lončar izjavio je da je Danilović primljen s teškim povredama.

"U pitanju su ozbiljne povrede koje su adekvatno sanirane. Operacije su uspele, a o posledicama povreda znaće se u narednom periodu", rekao je Lončar za B92.

Da je Danilović zadobio je teške telesne povrede opasne po život, potvrdio je i direktor policije Milorad Veljović. On je na konferenciji za novinare rekao da je Danilović zadobio ubodne povrede u sukobu u jednom kafiću u Košutnjaku. "Policija proverava kako je došlo do sukoba i šta je uzrok svega toga", kazao je Veljović.

Portal "Telegraf" piše da je napadač uspeo da pobegne i da je Danilović u prvi mah, po dolasku policije, odbio Hitnu pomoć i svojim automobilom otišao u Urgentni centar.

List "Blic" prenosi saznanja da je Danilović odbio da priča sa policijom, ali portal "Pressonline", navodi da su o celom slučaju lekari Urgentnog centra odmah obavestili policiju koja je došla i obavila razgovor sa bivšim košarkašem.

Prema nezvaničnim informacijama "Blica", Danilović nije želeo da objasni kako je povređen i da navede ime osobe koja mu je nanela povrede. On nije želeo da razgovara sa policijom koja je izašla na lice mesta.

"Nezvanično, on je izjavio da je povrede zadobio u restoranu 'Kafanica', ali nije želeo da precizira pod kojim okolnostima. Više detalja o ovom slučaju znaće se kada se on oporavi, a inspektori će u toku današnjeg dana saslušati osoblje i ostale svedoke Danilovićevog povređivanja u ovom poznatom restoranu", navodi "Press".

(MONDO, foto: MN Press )
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iza napada na Danilovića ne stoje navijači

Izvor: Mondo, 18.Maj.2013

Predsednik KK Partizan Predrag Danilović uboden nožem u stomak u restoranu na Košutnjaku. Operisan je i trenutno je stabilno, a nalazi se na Odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra, rečeno je za MONDO. Napad nema veze s navijačima. Posetio ga Vučić...Dežurna ekipa Urgentnog centra za MONDO...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.