Pred gostovanje Partizanu: Cedevita zabeležila važnu pobedu u ABA ligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 20:35

Pred gostovanje Partizanu: Cedevita zabeležila važnu pobedu u ABA ligi

Presudio je Jaka Blažič.

Košarkaši Cedevita Olimpije slavili su na svom parketu protiv FMP Železnika sa 82:74, pa posle 20 odigranih rundi imaju skor 14-6, dok je FMP na skoru 6-14. U sastav šampiona Slovenije vratio se Alen Omić, a ulogu meč vinera prigrabio je Jaka Blažič.

Prevagu na tasu Cedevita Olimpije doneli su Jaka Blažič i Zoran Dragić sa po 15, Džastin Kobs sa 12, Alen Omić sa 11 poena.

Kod FMP Železnika, Matic Rebec je postigao 21, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nikola Šaranović i Vojislav Stojanović sa po 10 poena.

U narednoj rundi ABA lige, Cedevita Olimpija gostuje Partizanu, dok će FMP Železnik odmeriti snage sa ekipom Borca iz Čačka na svom parketu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.