Pre deset godina u Partizanu, od danas u Inđiji! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2019, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre deset godina u Partizanu, od danas u Inđiji! (video)

Iskusni napadač vratio se u srpski klupski fudbal.

Još jedan superligaški transferf koji je privukao pažnju javnosti realizovala je ovoga puta Inđija, povratnik u Superligu.

Novi napadač ovog kluba postao je iskusni, 34-godišnji napadač Brana Ilić, koji se posle više od sedam godina vratio u domaću Superligu.

Pre nego što je 2012. godine otišao u inostranstvo, Ilić je branio boje nekoliko domaćih klubova, a najveću pažnju izazivao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u vreme dok je bio član Partizana, 2009. i 2010. godine.

Karijeru je počeo u Zemunu, nastavio u Radu, odakole je stigao u Partizan, a iz Humske se potom preselio u Vojvodinu. Inostranu karijeru počeo je u martu 2012, kada je otišao u kazahstanski Aktobe. Kasnije je branio boje grčkih ekipa Janjine i Arisa, a u Inđiju je stigao posle okončanja saradnje sa mađarskom Kišvardom.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.