Pravo niotkud: Pantić preuzima Reding?

Izvor: Mondo, 28.Maj.2016, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pravo niotkud: Pantić preuzima Reding?

Britanski javni servis javlja da je engleski Reding obavio razgovore sa nekadašnjim fudbalerom Partizana i Atletiko Madrida Milinkom Pantićem, ali nije samo on u konkurenciji za menadžera ovog kluba.

Foto: Guliver/GettyImages/Stu Forster/Allsport

Na dan kada "njegov" Atletiko Madrid igra finale Lige šampiona, Milinko Pantić je blizu ugovora!

Pravo niotkuda pojavila se informacija da bi nekadašnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << krilo Partizana i Atletiko Madrida mogao da postane novi menadžer engleskog Redinga, a da nije tek jedan od tračeva koji su spremni da lansiraju mediji govori i to da je izvor za ovu informaciju prestižni Bi-Bi-Si.

Britanski javni servis javio je da je Reding održao razgovore sa Pantićem kao jednim od potencijalnih kandidata za mesto menadžera pošto je klub u petak otpustio Brajana Mekdermota zbog loših rezultata u toku sezone.

Pantić je u karijeri radio kao trener u mlađim kategorijama Atletika, da bi 2011. godine preuzeo i "B" ekipu tog sastava u kojoj je, recimo, "izmislio" Saula Njigeza. U sezoni 2013-14 vodio je Baku do petog mesta u prvenstvu Azerbejdžana i od tada je bez posla.

Zanimljivo je da se osim njega kao moguće rešenje na klupi pominje i nekadašnji reprezentativac Holandije Jap Stam.

Iza Redinga je vrlo loša sezona u kojoj je ovaj tim završio tek na 17. mestu, a ukoliko postane menadžer ovog kluba Pantić bi bio drugi srpski trener u Čempionšip, pošto Slaviša Jokanović ne planira da napusti Fulam.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.