Praja teši Grobare: Partizan neće da ispadne

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2015, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Praja'' teši ''Grobare'': ''Partizan neće da ispadne''

Posle šokantnog poraza od Krke proteklog vikenda, košarkaši Partizana su dospeli u veoma tešku situaciju u ABA ligi.

Posle sedam odigranih kola u regionalnom takmičenju, Partizan ima skor od dve pobede i pet poraza, a najgore od svega je što crno-bele tek očekuju susreti sa najjačim rivalima - Crvenom zvezdom, Cedevitom, Budućnosti, Olimpijom...

Imajući to u vidu, ne bi trebalo da iznenadi ni ako dugogodišnji šampion u narednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << periodu bude imao i još lošiji skor na tabeli.

O igrama Partizana ove sezone je za ''Alo'' govorio legendarni košarkaš crno-belih Dražen ''Praja'' Dalipagić, koji veruje da se najgori scenario, eventualno ispadanje iz ABA lige, neće dogoditi.

''Mislim da se to neće dogoditi. Jeste bilo veoma važno dobiti meč sa Krkom, jer je to direktan rival za opstanak. Ali i pored toga, siguran sam da je i ovakav Partizan kvalitetniji od Sutjeske i Tajfuna. Ipak, treba biti pažljiv i oprezan do kraja prvenstva'', objašnjava Dalipagić.

Navijači se, međutim, nadaju da bi sa najnovijim pojačanjima Partizan mogao i u plej-of, ali Dalipagić smatra da su takva očekivanja potpuno nerealna.

''Partizan ne treba da se zamajava gledanjem u Zvezdu i ostale timove sa vrha tabele. Fokus treba da bude na ekipama slabijeg kvaliteta, jer sredina tabele je crno-bela realnost, u najboljem slučaju. Bio bih srećan kada bi sezonu okončali na sedmom ili osmom mestu'', zaključio je Dalipagić.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

‘PRAJINA’ PROGNOZA: Dalipagić svestan Partizanovih mogućnosti, ali po njemu dometi nisu veliki

Izvor: HotSport.rs, 26.Okt.2015

Legenda jugoslovenske košarke Dražen Dalipagić dao je svoje mišljenje i prognozu učinka Partizana u regionalnoj ABA JTD ligi.. . Partizan posle sedam kola ABA JTD lige ima skor 2-5, a posle četiri poraza u gostima,  navijače je veoma zaboleo onaj od Krke prethodnog vikenda, sa zvukom sirene....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.