Poznato ko sudi Partizanu i Zvezdi u 25. kolu Superlige

Izvor: B92, 11.Mar.2024, 17:48

Poznato ko sudi Partizanu i Zvezdi u 25. kolu Superlige

Sudijska komisija FSS odedila je arbitre za utakmice Partizana i Crvene zvezde u 25, kolu Superlige Srbije.

Dosta se prašine podiglo posle 172. večitog derbija, koji je sudija Pavle Ilić.

Iz jednog i drugog tabore su stizale primedbe na račun suđenja, zbog mnogo situacija na utakmici koja se igrala na stadionu Rajko Mitić.

Sada će Partizanu na utakmici koju na svom stadionu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igra protiv Napretka, suditi Nikola Radaković, kome će to biti prvi put da će deliti pravdu na utakmici u kojoj igraju crno-beli. Njemu će pomagati Svetozar Živin i Dragan Peranović, a četvrti sudija je Predrag Janjuš, dok će u VAR sobi sedeti Momčilo Marković i Miloš Karadžić.

Sa druge strane ekipi Crvene zvezde će na meču protiv Radničkog iz Niša suditi Marko Ivković. On je skoro delio pravdu na utakmici crveno-belih i to u 22. kolu u kome je tim iz Ljutice Bogdana slavio na meču protiv Čukaričkog.

Njegovi pomoćnici na ovom meču će biti Marko Đuričić i Milorad Jovanović, a četvrti sudija je Nikola Đorđević. U VAR sobi će sedeti Danilo Nikolić i Nikola Đorović

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Sudija nije pogrešio kod prekršaja Hvanga, nije bilo za crveni karton"

Izvor: B92, 11.Mar.2024

Sudijski ekspert Radomir Đurović komentarisao je suđenje na 172. večitom derbiju...Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su 2:2 u 24. kolu Superlige, a i dva dana kasnije bura oko najveće utakmice srpskog fudbala se ne stišava..."Sudija Pavle Ilić nije pogrešio kada u drugom poluvremenu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.