Poznato, evo ko sudi revanš Partizana i Zvezde

Izvor: Sportske.net, 29.Mar.2019, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznato, evo ko sudi revanš Partizana i Zvezde

Poznate su sudije za sutrašnju utakmicu.

Crvena zvezda vodi sa 1:0 u pobedama u polufinalu plej-ofa, a Partizan će sutra od 19 časova pred svojim navijačima pokušati da izjednači rezultat.

Mnogo je bilo govora o suđenju, to je slučaj u svakom derbiju u poslednjih nekoliko godina, a ovoga puta će na tapetu biti Matej Boltauzer, Saša Pukl i Miloš Koljenšić.

Ostoja Mijailović, predsednik Partizana, je bio taj koji je osuo paljbu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << po sudijama, a posebno je bio ljut na Iliju Beloševića zbog namernih ličnih grešaka koje je dosudio.

Ovoga puta je Boltauzer glavni sudija, videćemo kako će se nositi sa pritiskom u jednoj od najtežih utakmica za suđenje u Evropi.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Slovenci i Crnogorac sude Partizan – Crvena zvezda

Izvor: MozzartSport.com, 29.Mar.2019

Drugi meč polufinala plej-ofa ABA lige Partizan – Crvena zvezda proći će bez srpskih sudija. Odlukom komesara za suđenje jadranske lige, meč će voditi dvojica Slovenaca i Crnogorac. Na centru će biti Matej Boltauzer, Saša Pukl i Davor Koljenšić. Dvojica slovenačkih arbitara su vodila prvi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.