Poznat termin kada Čukarički i Partizan nastavljaju meč

Izvor: B92, 18.Apr.2023, 16:04

Poznat termin kada Čukarički i Partizan nastavljaju meč

Prekinuti meč 30. kola Superlige Srbije između fudbalera Čukaričkog i Partizan biće nastavljen u četvrtak 20. aprila od 17:15 sati.

"Odlukom direktora takmičenja Aleksandra Pivića prekinuti meč 30. kola između FK Čukarički i FK Partizan biće nastavljen od trenutka prekida, tačnije od 22. minuta igre, u skladu sa članom 12. Propozicija za takmičenje Super lige Srbije za sezonu 2022/23. Početak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je zakazan za 17:15 časova, a igraće se bez prisustva publike", navodi su u saopštenju.

Meč na Banovom brdu prekidan je nekoliko puta, a prekinut je trajno na osnovu procene glavnog sudije.

Odlukom direktora takmičenja Aleksandra Pivića meč će tredalo da bude nastavljen 12. aprila, bez prisustva publike, ali domaći tim nije želeo da igra taj duel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.