Ostajte ovde...

Izvor: RTS, 05.Jan.2012, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostajte ovde...

Krstajić pozvao Aleksandra Stanojevića i Vuka Rašovića da ostanu u Partizanu. "Nažalost, predsednik i uprava su još uvek tu", rekao bivši sportski direktor "crno-belih".

Doskorašnji sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Mladen Krstajić pozvao je u četvrtak trenera prvog tima Aleksandra Stanojevića i trenera filijale Teleoptik Vuka Rašovića da ne podnose ostavke.

"Posle svih dešavanja želim javno da pozovem Stanojevića i Rašovića da ostanu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na svojim pozicijama. Oni treba da nastave gde su stali i da igrače, koji ih podržavaju i žele da rade sa njima, ode do nove titule.", navodi se u Krstajićevom saopštenju koje je poslao medijima elektronskom poštom.

Stanojević i Rašović najavili su da će podneti ostavke kada je Upravni odbor Partizana smenio Krstajića. Trener Teleoptika je to već učinio, dok se Stanojević još nalazi na odmoru, ali je najavio da više nije trener "crno-belih".

Krstajić je naveo da će njih dvojica ostankom na svojim funkcijama "pokazati ljubav prema svom klubu" i zahvalio im na podršci.

"Nažalost, predsednik i uprava su još tu. Znam da bi oni bili najsrećniji da vide leđa i Saletu i Vuku sada. To je istina, jer oni ne žele dobro klubu. Žele da oteraju svu decu Partizana", smatra Krstajić.

Bivši kapiten i sportski direktor "crno-belih" istakao je da bi "bilo lepo da sada navijači čuju i predsednika". Krstajić je, na kraju, kazao da će "nastaviti borbu za istinu i za Partizan".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krstajić: Stanojeviću, ostani u Partizanu!

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jan.2012

Doskorašnji sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Mladen Krstajić pozvao je trenera prvog tima Aleksandra Stanojevića i trenera filijale Teleoptik Vuka Rašovića da ne podnose ostavke..."Posle svih dešavanja želim javno da pozovem Stanojevića i Rašovića da ostanu na svojim pozicijama....

Nastavak na Vesti-online.com...

Petak 'dan D' za Stanojevića

Izvor: B92, 06.Jan.2012, 00:50

Kako B92 sazaje uprava Partizana će u petak zatražiti od Aleksandra Stanojevića da odluči da li i dalje ostaje na funkciji trenera ili je napušta...Stanojević je prethodno najavio da će se povući sa funkcije trenera ako iz kluba ode Mladen Krstajić, ali se prethodnih dana nije javljao nikome...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.