Požar u fabrici oružja u Užicu

Izvor: Cafe.ba, 23.Jan.2015, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u fabrici oružja u Užicu

BEOGRAD - U podzemnim pogonima olovnice fabrike oružja "Prvi partizan" u Užicu danas je došlo do požara u kome nije bilo povrijeđenih ili stradalih.

Do požara je došlo oko 16.00 časova kada se, prema još nepotvrđenim infomacijama, zapalio sistem za ventilaciju, javio je "Blic".

Ispred pogona fabrike, koji se nalazi u brdu, trenutno je više vatrogasnih vozila, a nestali su stubovi bijelog dima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << su se dizali nekoliko minuta po izbijanju požara.

Radnici su poslati kućama.

U požaru koji je izbio u istom dijelu fabrike 3. septembra 2009. godine i koji je izazvao seriju eksplozija poginulo je sedam radnika "Prvog partizana".

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.