Povredio se Abubakar Oumaru

Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2015, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povredio se Abubakar Oumaru

Kamerunskom napadaču stradala zadnja loža...

Jedna dobra, ali i jedna loša vest za navijače Partizana posle prvog poluvremena meča sa Augzburgom. Andrija Živković je sjajnim pogotkom doveo crno-bele u vođstvo, ali ekipa iz Humske 1 ne može do kraja da bude srećna, jer se povredio Abubakar Oumaru.

Kamerunski napadač se posle 17 minuta igre požalio na bol u zadnjoj loži, koja mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << očigledno stradala prilikom jednog sprinta ispred kaznenog prostora nemačkog tima, kad je pokušao da dođe do lopte.

Pokušao je Oumaru da nastavi susret, ukazana mu je i lekarska pomoć, ali je opasni špic morao napolje. Umesto njega od 22. minuta igra Valeri Božinov.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.