Povratak u Partizan izvestan, po Trinkijerijevom ukusu, ili...? (foto)

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2020, 18:01

Povratak u Partizan izvestan, po Trinkijerijevom ukusu, ili...? (foto)

Danas se ponovo piše na ovu temu, izgleda da je izvesno.

S obzirom da je košarkaška sezona i zvanično prekinuta, slovenački reprezentativac i plej Partizana Aleksej Nikolić okončao je pozajmicu u italijanskom Trevizu i po slovu ugovora bi trebalo da se vrati u Partizan.

Mediji su već proteklih nedelja pisali na tu temu, ali ovog popodneva ''Eurobasket'' u svom tekstu potvrđuje da se Nikolić >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vraća u Partizan sa kojim i za narednu sezonu ima važeći ugovor.

Ipak, u ovom trenutku nije izvesno hoće li se uklopiti u planove trenera Andree Trinkijerija, s obzirom da on prošle godine nije računao na njega.

Ali, ako Gordić ili Volden ovog leta napuste Partizan, Nikolić bi mogao da bude alternativa, pogotovu što je teško očekivati neke spektakularne kupovine ovog leta, imajući u vidu i krizu zbog koronavirusa, ali i činjenicu da Partizan ni naredne sezone neće igrati u Evroligi.

Mnogo više o planovima Partizana znaće se posle 4. juna i najavljene konferencije za medije prvog čoveka kluba Ostoje Mijailovića.

-

-

Serbia - Nikolic is back at KK Partizan NiS Beograd https://t.co/rJYVfThmZg

— Eurobasket (@EurobasketNews) May 31, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

A ODLAZI PLEJ - ZVEZDA TIMA? Ugovor OKONČAN, reprezentativac je sada Partizanov! Čeka se Trinkijeri

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2020

Organizator igre....S obzirom da je košarkaška sezona i zvanično prekinuta, slovenački reprezentativac i plej Partizana Aleksej Nikolić okončao je pozajmicu u italijanskom Trevizu i po slovu ugovora bi trebalo da se vrati u Partizan...Mediji su već proteklih nedelja pisali na tu temu, ali ovog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.