Povratak ljubimca grobara! Ali, ne u Partizan... (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Okt.2018, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak ljubimca ''grobara''! Ali, ne u Partizan... (video)

Posle pet godina, ponovo ćemo ga gledati u Superligi.

Nemanja Tomić se vraća na domaću superligašku scenu!

Tridesetogodišnji Kragujevčanin, koji je ponikao u Radničkom, a afirmaciju stekao u Partizanu, u nastavku sezone bi trebalo da brani boje Zemuna, prenosi današnji ''Žurnal''.

Podsetimo, iskusni vezista je za Partizan nastupao od 2009. do 2013, pre toga je stasavao i u Teleoptiku, a tokom boravka u Partizanu je mogao da se pohvali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i nastupima za reprezentaciju Srbije. Za mladu selekciju igrao je 12 puta, a za ''A'' tim pet puta uz jedan postignut gol.

Potom je, 2013. godine počeo ''pečalbarski'' deo njegove karijere. Iz Partizana je otišao u turski Genčlerbirligi, gde je proveo tri godine, potom se preselio u drugoligaški Giresunspor, a u Zemun dolazi posle sezone provedene u grčkoj Trikali.

Pomenuti izvor navodi da Tomić već trenira sa Zemuncima, a narrednih dana bi sve trebalo da bude i ozvaničeno.

--
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.