Potvrđene loše vesti za Evertona!

Izvor: Sportske.net, 27.Apr.2017, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđene loše vesti za Evertona!

Crno-beli oslabljeni do kraja sezone.

Vezista Partizana Everton doživeo je povredu skočnog zgloba koja će ga odvojiti sa terena možda i do kraja sezone.

U prvom meču polufinala Kupa Srbije sa Vojvodinom, bivši fudbaler crno-belih Filip Malbašić startovao je sa leđa na vezistu Partizana, a posledice su bile vidljive na samom terenu.

Everton Luiz nije mogao da nastavi meč, uz bolnu grimasu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je napustio teren na nosilima, a naknadno je ustanovljeno da se radi o težoj distorziji skočnog zgloba.



''Everton ima jaku distorziju skočnog zgloba. U ovom trenutku ne bih da se bavim prognozama o vremenu njegovo oporavka, mnogo toga će biti jasnije posle magnetne rezonance za dva dan
a'', rekao je doktor crno-belih Ilija Rosić za Novosti.

Prema nezvaničnim informacijama, koje doktor Rosić nije želeo da komentariše, Superliga je za Evertona završena (poslednje kolo igra se 21. maja), a mogao bi možda da bude spreman za potencijalno finale Kupa nedelju dana kasnije, naravno, ukoliko Partizan eliminiše Vojvodinu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizan do kraja lige bez Evertona?

Izvor: B92, 27.Apr.2017

Fudbaler Partizana Everton Luiz mogao bi da zbog povrede skočnog zgloba pauzira do kraja sezone. U izjavi za "Novosti" doktor crno-belih rekao je da je ustanovljeno da se radi o težoj distorziji skočnog zgloba

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.