Potvrda sa najviše pozicije - Partizan jači od 1. aprila!

Izvor: Sportske.net, 21.Mar.2018, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrda sa najviše pozicije - Partizan jači od 1. aprila!

Crno-beli ulaze u završnicu sezone jači za novog sportskog direktora.

Predsednik KK Partizan NIS Ostoja Mijailović potvrdio je tokom večeri da će bivši košarkaš crno-belih Nikola Lončar preuzeti funkciju sportskog direktora.

Proslavljeni reprezentativac i član Partizanove generacije koja je pokrila Evropu preuzeće novu funkciju 1. aprila, što je za "Sport klub" potvrdio predsednik Mijailović.

"Nikola je bio naša želja od samog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << početka. Želeo sam da dođe mlad i energičan čovek iz Partizanove porodice i na kraju smo uspeli da se dogovorimo. On će od 1. aprila biti naš sportski direktor", rekao je Mijailović.

Nikola Lončar dugi niz godina živi i radi u Španiji, a predsednik Partizana priznao je da se sa budućim sportskim direktorom konsulotovao prilikom angažovanja Banđe Sija i Kvamija Vona.

Funkcija sportskog direktor KK Partizan NIS ostala je upražnjena tokom zime pošto je Dragan Todorić prekomandovan na poziciju savetnika predsednika.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MIJAILOVIĆ POTVRDIO: Nikola Lončar novi sportski direktor Partizana

Izvor: Kurir, 21.Mar.2018

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović rekao je danas da će bivši igrač crno-belih Nikola Lončar od 1. aprila postati novi sportski direktor kluba.

Nastavak na Kurir...

Partizan - Ovo će biti prvi Lončarov potez?

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2018, 12:33

Ako sve bude kako je juče najavljeno iz Partizana, Nikola Lončar već za deset dana stupa na novu dužnost u ovom klubu. Već se nazire i njegov prvi potez...Jučerašnje medijske najave da će naš proslavljeni košarkaš Nikola Lončar preuzeti ulogu sportskog direktora Partizana, nešto kasnije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.