Potvrda o uplati - Rakićević vratio novac Partizanu (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2016, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrda o uplati - Rakićević vratio novac Partizanu (foto)

Sredstva koje je KK Partizan NIS dao Petru Rakićeviću kao "kaparu" pre potpisivanja ugovora vraćena su na račun kluba iz Humske što potvrđuje fotografija u prilogu.

Košarkaški klub Partizan NIS oglasio se u utorak povodom svega što se u prethodnih nekoliko nedelja dešavalo po pitanju angažmana Petra Rakićevića koji je na kraju završio u Crvenoj zvezdi mts.

Klub iz Humske >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << priložio je dokumenta koja su potpisivana u periodu kada je Petar Rakićević još uvek bio igrač Metalca sa namerom da se talentovani košarkaš preseli u redove Partizana nakon što dobio raskid ugovora u Valjevu.

Među dokumentima koje su priložili iz Humske nalazi se i priznanica na 10.000 evra koje je Petar Rakićević dobio na ruke kao "kaparu" za ugovor koji je trebalo da potpiše.

Sam igrač je pre sedam dana, pre potpisivanja ugovora sa Crvenom zvezdom mts priložio izjavu u kojoj tvrdi da je novac dobio na ruke u prostorijama KK Partizan NIS i da su činu primopredaje novca prisustvovali njegov menadžer Miodrag Radović, te predstavnici kluba Mlađan Šilobad, Dragan Todorić i Žarko Stijović.

Novac koji je tom prilikom dobio Petar Rakićević je vratio Partizanu prvog radnog dana tekuće nedelje za šta postoji dokaz, tako da crno-beli finansijski nisu oštećeni izuzev što su ostali razočarani time što je igrač prekršio datu reč i pogazio dogovor.

U prilogu se nalazi fotografija uplatnice koja potvrđuje da je Partizan dobio nazad 10.000 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Foto: kkcrvenazvezda.rs
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Košarka,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.