Potukli se navijači Partizana i Zvezde, demoliran kafić

Izvor: Radio 021, 01.Jun.2016, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potukli se navijači Partizana i Zvezde, demoliran kafić

Uoči treće odlučujuće utakmice polufinala domaćeg plej-ofa između košarkaša Partizana i FMP-a došlo je do velike tuče između navijača crno-belih i navodno pristalica Crvene zvezde u Beogradu.

Na oko 45 minuta do početka meča oko beogradske hale "Aleksandar Nikolić" (nekadašnje hale Pionir) vladao je opšti haos.

Letele su baklje, pucalo je staklo prilikom velike tuče huligana. Kako piše Blic, prema nezvaničnim informacijama, oko 50 navijača >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Zvezde se zaletelo na službeni ulaz i onda je došlo do nereda.

Brzo je intervenisala i policija koja je uspela da smiri incident, ali je usled tuče najgore prošao jedan otac koji je bio sa dvoje dece, dok je jedan kafić potpuno demoliran.

Odlučujući meč za finale domaćeg plej-ofa između Partizana i FMP-a počeo u 21 čas. Trenutno je 1-1 u pobedama u polufinalnoj seriji, dok je Crvena zvezda prvi finalista.

Autor: Blic
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.