Potrebna su nam pojačanja na beku i krilnom centru, možda čak i petica!

Izvor: MozzartSport.com, 15.Nov.2017, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potrebna su nam pojačanja na beku i krilnom centru, možda čak i petica!

"Imamo postupke koji se vode pred BAT-om, videćemo ovih dana da ih rešimo da bi mogli da registrujemo igrače. Ako poverioci misle da mogu pritiscima da oteraju Partizan u stečaj, neće naplatiti potraživanja", kaže Ostoja Mijailović

Sazvao je predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović vanrednu konferenciju za novinare, a imao je više razloga za to.

Pre svega, prvi čovek >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Parnog valjka govorio je o finansijskom momentu u klubu, kao i da će visina potraživanja prema crno-belima biti poznata u narednih deset dana.

"Uveliko radimo na postavljanju sistema. Za 10 dana biće informacije o finansijskim obavezama kluba, krenućemo u pregovore sa poveriocima. U izradi je i projekat omladinske škole. Hvala navijačima što nam daju mnogo jaču podršku poslednjih 20 dana. Bio sam svestan da će biti veća očekivanja navijača, Partizan zaslužuje mnogo bolje rezultate, ali je potrebno razumevanje", rekao je Mijailović.

Odmah zatim Mijailović je govorio o potencijalnom dolasku Radeta Zagorca, statusu šefa stručnog štaba Miroslava Nikolića, ali i o situaciji sa nezadovoljnim centrom Samardom Semjuelsom i kazni koja ga čeka, da bi se onda osvrnuo i na kazne koje blokiraju klub da registruju nove igrače.

"Imamo postupke koji se vode pred BAT-om, videćemo ovih dana da ih rešimo da bi mogli da registrujemo igrače. Ako poverioci misle da mogu pritiscima da oteraju Partizan u stečaj, neće naplatiti potraživanja".

Malo i o izjavama sa drugih strana, koje su izazvale reakciju crno-belih.

"Ne mogu da razumem da neki drugi klubovi funcionišu tako da im je dobro ako je Partizanu loše ili ako propadne neki transfer. Videli ste izjave proteklih dana, nijednu negativnu izjavu nisam dao za neki drugi klub ili trenera. Ne želim da kažem da je to samo Crvena zvezda, ali došli smo u sitauciju da nam klub bude kažnjen zbog jedne izjave trenera".

Mada je već govorio o potencijalnim i završenim transferima, Mijailović se još jednom usmerio na to koje pozicije treba ojačati u narednom periodu.

"Iako nisam košarkaški stručnjak, potrebna su nam pojačanja i na pozicijama dva i četiri, a možda i dobar centar. Daćemo sve od sebe da budemo među četiri najbolje ekipe u ABA. Ograničeni smo budžetom. Neću da potpišemo ugovore, pa da završimo na BAT za tri godine".

PIŠE: Marko Protić

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.