Izvor: Piplmetar.rs, 07.Apr.2024, 23:31

Potpuno potonuće vaterpolista Partizana: Završili kao poslednji i ispali iz regionalne Premijer lige!

E. S.

Loši dani za vaterpolo sekciju crno-belih
Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

Vaterpolisti Partizana neprijatno su iznenadili ove sezone. Naime, oni su ispali iz regionalne Premijer lige posle ishoda utakmica za plasman od 9. do 12. mesta i novih poraza od ekipa Mladosti (7:11) i Mornara (11:12).
Očekivalo se da će Šabac uspeti da savlada Mornar, čime bi sve bilo jasno, odnosno bi se Partizan na taj način plasirao u baraž, dok bi Mornar ispao u A1 ligu.
Ipak, Mornar je izbukao remi, odnosno bod remijem na peterce i stekao je šansu da pred...
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

"Srbima pukli živci!" Hrvati o haosu Partizana u Splitu: Trener povukao ekipu i dobio crveni karton!

Izvor: Sportal.rs, 08.Apr.2024, 16:31

Uzbudljiva vaterpolo nedelja je iza nas u Premijer regionalnoj ligi. U poslednjem kolu, u odlučujućem meču Mornar je savladao Partizan 12:11 i tako ga pretekao na tabeli. A, kako pišu hrvatski mediji vaterpolisti Partizana su napustili bazen dve i po sekunde pre kraja utakmice.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.