Potpuni remont – Stanojević dovodi dva desna beka

Izvor: B92, 03.Sep.2020, 09:29

Potpuni remont – Stanojević dovodi dva desna beka

Novi trener Partizana Aleksandar Stanojević odmah je prionuo u popunjavanje najslabijih pozicija u timu koji je preuzeo.

Svima je bilo jasno da je desni bek najdeficitarnije mesto u ekipi, jer u rosteru ne postoji igrač čija je to prirodna pozicija.

Do sada su tu igrali Nemanja Miletić koji je štoper i Aleksandar Lutovac, čije je prirodno mesto u funkciji krilnog napadača.

Stoga je Stanojević odmah posegnuo za dovođenjem Aleksandra Miljkovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrača sa kojim je sarađivao u prvom mandatu u Humskoj i koji je trenutno slobodan na tržištu.

Pre dvadesetak dana smo najavili da je Miljković Partizanova opcija za pokrivanje desne strane u odbrani.

Dolaskom novog trenera i njemu starog znanca, dileme više nije bilo i Miljković izvesno je da će zadužiti crno-belu opremu.

Ali, to nije sve. Stanojević će izvršiti potpuni remont i dovešće još jednog desnog beka, što je još važnije, "bonus" igrača.

U pitanju je Jovan Vlalukin, dete Partizana koje je prvi profesionalni ugovor potpisalo 2017. godine.

Sledeće je pokušao da se izbori za šansu, ali nije uspeo i išao je na pozajmice.

Trenutno je član Metalca, ali ne bi trebalo da bude problema za crno-bele da vrate svoje dete i tako reše i pitanje desnog beka i "bonus" igrača.

Postavlja se pitanje kakva će biti sudbina Nemanje Miletića, odnosno, hoće li biti prekomandovan u središnji deo odbrane ili će biti stavljen na transfer listu.

Desna strana odbrane Partizana definitivno će drugačije izgledati pod vođstvom Aleksandra Stanojevića.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.