Potpredsednik Partizana: Jojić prioritet, a ne Đurić

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jan.2014, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpredsednik Partizana: Jojić prioritet, a ne Đurić

Potpredsednik Partizana Duško Jovanović rekao je da je uprava tog kluba trenutno fokusirana samo na transfer fudbalera Miloša Jojića i da se nije razgovaralo o odlasku Dragana Đurića sa funkcije predsednika crno-belih.
(FOTO: FK Partizan)
Pojedini beogradski mediji danas su objavili informaciju da će se predsednik Partizana Dragan Đurić povući sa te funkcije.
Ništa nije dogovoreno, niti se pričalo na tu temu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Jesmo u kontaktu sa Đurićem, razgovarali smo juče, ali sada smo fokusirani na transfer Jojića i da to odradimo na najbolji način – kazao je Jovanović.
Jojić, najbolji fudbaler Srbije u jesenjem delu šampionata, napustio je pripreme Partizana u Turskoj, a u četvrtak popodne je već stigao u Dortmund gde bi trebalo da potpiše ugovor sa Borusijom.
Po mojim informacijama, Jojić bi lekarske preglede trebalo da završi do četvrtka uveče i ako sve bude u redu, u petak će potpisati ugovor – rekao je Jovanović.
Vlasnik Zekstre i predsednik fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić pušten je prošle nedelje iz pritvora, jer je položio jemstvo od dva miliona evra u dinarskoj protivrednosti.
Đurić je uhapšen zbog krivične prijave koju je protiv njega podnela policija u vezi s privatizacijom Veterinarskog zavoda, kao jedne od sporne 24 privatizacije.
Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je istragu u vezi sa privatizacijom Veterinarskog zavoda, kojeg je 2005. godine kupila kompanija Zekstra.
Đurić je osumnjičen za krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica, jer je u postupku privatizacije za konzorcijum pravnih lica Zekstra d.o.o i Bankom d.o.o. pribavio protivpravnu imovinsku korist u iznosu od više od 207 miliona dinara.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jojić tema broj jedan u Humskoj, o Đuriću se ne priča

Izvor: Sportal.rs, 30.Jan.2014

Transfer Miloša Jojića u Borusiju Dortmund trenutno je najvažnija tema u Partizanu, dok se o eventualnom odlasku predsednika Dragana Đurića nije razgovaralo.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.