Izvor: MozzartSport.com, 07.Jan.2021, 12:47

Potpisano: Marko Živković prvo pojačanje Partizana

Ugovor na dve i po godine

Nova godina, novo lice. Ili, staro, zavisi ko kako gleda. Tek, Partizan je angažovao prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku u liku Marka Živkovića.

Doskorašnji prvotimac Voždovca potpisao je ugovor sa crno-belima do juna 2023. i na taj način se vratio u klub koji ga je i lansirao u seniorski fudbal, pošto je rođeni Smederevac godinu dana već igrao u Humskoj 1, u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vreme mandata Vuka Rašovića.

Živković će se u petak jutro pojaviti na prozivci u Sportskom centru „Zemunelo“ na početku priprema za prolećni deo sezone, a putovaće sa ekipom u Tursku, gde će izabranici Aleksandra Stanojevića od 14. do 29. januara brusiti formu za naredne izazove.

Potreba za angažmanom novog desnog beka u Partizanu ukazala se pošto je u drugoj polovini 2020, posle prodaje Nemanje Miletića u Saudijsku Arabiju, Aleksandar Miljković bio jedina opcija na toj poziciji. Silom prilika ponekad ga je uskakao Aleksandar Lutovac, na kraju i Maki Banjak, međutim, kako je bivši kapiten Rada ipak krilni vezista, a Kamerunac štoper, uprava je reagovala i dovela klasičnog beka. S tim što je Miljković bolji u defanzivi, Živković u napadačkim akcijama, pa će stručni štab imati mogućnost da kombinuje, baš kao i na suprotnom kraju terena, birajući, zavisno od rivala, između Sloobodana Uroševića i Ivana Obradovića.

Uskoro opširnije...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Stigla potvrda, prvo zimsko pojačanje stiglo u Humsku!

Izvor: Sportske.net, 07.Jan.2021

Sve je potvrđeno...Fudbalski klub Partizan završio je prvo zimsko pojačanje...Kako je preneo Telegraf, u Humsku se vraća Marko Živković, dosadašnji defanzivac Voždovca...Desni bek u Humsku stiže za minimalno obeštećenje, pošto mu je ugovor sa "Zmajevima" isticao 30. juna. Potpisaće ugovor...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.