Potpisana lopta KK Partizan na licitaciji

Izvor: Megafon.co, 14.Apr.2021, 10:07

Potpisana lopta KK Partizan na licitaciji

Iz Beograda je u Niš stigla zvanična lopta kojom treniraju košarkaši Partizana, sa potpisima igrača prvog tima. I to pravo na novu licitaciju Lokalne fondacije Niš (LFN). Licitaciju partnerski organizuju Radio Banker i Lokalna fondacija Niš, a nadmetanje zainteresovanih građana je otvoreno do petka 16. aprila u 16 sati. Početna cena je 10.000 dinara, a ponude se daju isključivo na FB stranici Radio Bankera.
Novica Veličković sa loptom – Foto – LFN
“Pozivamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << ljubitelje sporta da se pridruže i učestvuju u licitaciji i obezbede za svoju kolekciju vredan sportski rekvizit sa potpisima košarkaša. A u isto vreme da pomognu i razvoju lokalne zajednice u Nišu, jer će novac biti uložen u fond kroz koji se podržavaju najbolje ideje građana- u gradskim, prigradskim i seoskim sredinama, na teritoriji svih pet gradskih opština u Nišu”, poručuju iz LFN.
Radio Banker i Lokalna fondacija Niš prepoznaju potrebu da udruženim snagama podrže Nišlije i Nišlijke, njihove pozitivne predloge i da kreiraju prilike za razvoj grada. “Svi smo u istom timu, svi navijamo za Niš”, dodaju.
Jedanaesta licitacija Licitacije su jedan od načina na koji Lokalna fondacija Niš prikuplja novac u zajednici, a kompletan iznos će Trag fondacija duplirati. Do sada je LFN realizovao 10 licitacija, na kojima su se našli muzički diskovi i ploče, umetničke slike, sportska oprema… U planu je još mnogo zanimljivih predmeta u narednom periodu.
Sredstva prikupljena ovim putem, na drugim aktivnostima, kao i kroz donacije pojedinaca, organizacija i kompanija biće vraćena lokalnoj zajednici tako što će LFN na konkursima podržati projekteformalnih i neformalnih grupa građana.Ideja je da se ohrabre aktivne komšije, da se udruže i realizuju različite inicijative iz oblasti uređenja grada, kulture, umetnosti, sporta i obrazovanja. U martu je raspisan prvi konkurs na koji je pristigao čak 61 predlog projekata.
Foto – LFN
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.