Potop na treningu Partizana pred prvi meč crno-belih u Izraelu

Izvor: Blic, 27.Jan.2012, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potop na treningu Partizana pred prvi meč crno-belih u Izraelu

Treći dan priprema Partizana u Izraelu obeležila je prava provala oblaka, ali novi trener crno-belih Avram Grant nije hteo da prekine trening koji je održan po jakoj kiši.

Iako se očekivalo da će rad biti prekinut tokom ovog potopa, izraelski stručnjak je poručio ekipi da nastavi da radi, pa je prvi od dva treninga zakazanih za petak održan kao da su vremenske prilike idealne.

U subotu od 14 časova po srednjeevropskom vremenu, Partizan će odigrati prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pripremni meč od dolaska u Izrael, a rival je 13-plasirani tim ruske druge lige, SKA Energija Habarovsk.

Tokom dana, najčešće pominjana tema u taboru crno-belih je polufinale rukometnog prvenstva Evrope između Srbije i Hrvatske koji se igra u Beogradskoj areni od 20:15h, a kako navode u ekipi srpskog šampiona, "preko veza Avrama Granta" obezbeđeno je da u svim sobama hotela u kome je ekspedicija iz Srbije bude obezbeđen signal izraelske televizije koja će direktno prenositi meč.

Povezane vesti: Stanojević: Raduje ozbiljnost igrača, spremni smo za takmičenje Partizan postigao 15 golova na poslednjoj proveri Stanojević: Pobeda koja nam pokazuje u kom pravcu ćemo ići Partizan odigrao bez golova protiv austrijskog Rida

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Potop" na treningu Partizana

Izvor: B92, 27.Jan.2012

Posle dva dana lepog vremena, trening fudbalera Partizana u izraelu ispratili' su oluja i potop'...Činilo se da će u jednom trenutku trening biti i prekinut, ali tako nije mislio i trener Avram Grant, već je nastavio sa radom...Posle zagrevanja i ševe' ekipa je podeljena na dva dela - jedni su...

Nastavak na B92...

Ruski drugoligaš testira Partizan

Izvor: B92, 28.Jan.2012, 11:45

U subotu od 14 časova po našem, sat kasnije po lokalnom vremenu, fudbaleri Partizana odigraće prvi prijateljski meč na pripremama u Izraelu...Protivnik je ekipa FK SKA Energija Habarovsk, koji igra u drugoj ligi Rusije i trenutno zauzima 13. mesto na tabeli...Meč se igra na Nacionalnom stadionu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.