Pot potpisao za Partizan

Izvor: MVP.rs, 05.Sep.2016, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pot potpisao za Partizan

Osmo pojačanje za crno-bele.

Kad god bi bilo objavljeno da Partizan NIS traži novog igrača, u vezu sa njim bi kao po automatizmu bio dovođen Stefan Pot (22, 196). Nekadašnji mladi, ali i seniorski reprezentativac Srbije je trenirao sa crno-belima pred početak ove sezone i uspeo je da se dokaže Aleksandru Džikiću, pa je sa njim potpisan jednogodišnji ugovor.

Pot je prethodnu sezonu započeo u Metalac Farmakomu, ali je za Valjevce odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << svega četiri utakmice u ABA ligi. Zatim je prešao u Mladost Admiral, gde je bio jedan od glavnih igrača. Prosečno je beležio 20.5 poena, 4.2 skoka, 5.7 asistencija i 1.6 ukradenih lopti na 19 mečeva u Prvoj muškoj ligi Srbije.

"Velika je čast biti igrač Partizana. Izuzetno mi je drago što sam se radom na treninzima i na pripremnim utakmicama izborio za šansu u tako velikom klubu. Sada je na meni da radim još više i ukazano poverenje opravdam.", izjavio je novi igrač Partizana po potpisivanju ugovora.

Pored Pota, u Partizan su pred početak sezone stigli i Stefan Birčević, Đorđe Majstorović, Kenan Karahodžić, Uroš Luković, Branislav Ratkovica, Frenk Robinson i Vilijam Hačer.

(foto: KK Partizan NIS / Miroslav Todorović)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.