Poslednji pozdrav dobrom čoveku i velikom partizanovcu: Od Miše Tumbasa su se oprostili Vujošević, FK Partizan, grobari, prijatelji (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 06.Apr.2020, 22:52

Poslednji pozdrav dobrom čoveku i velikom partizanovcu: Od Miše Tumbasa su se oprostili Vujošević, FK Partizan, grobari, prijatelji (FOTO)

Hvala tvojoj dobroj duši i čistom srcu za neizmernu ljubav kojom si za života dostigao slavu Partizanovih besmrtnih vojnika – naveo je fudbalski klub. Najpoznatiji navijač Partizana Miroslav Gajić, poznatiji po nadimku Miša Tumbas, je preminuo u subotu. Pronađen je mrtav u svom stanu. Danima se od njega opraštaju mnogi, a to su učinili i putem „Novosti“. Preko čitulja su se od njega oprostili FK Partizan, JSD >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Partizan, Duško Vujošević, navijači, prijatelji, kao i mnogi grobari. - Hvala tvojoj dobroj duši i čistom srcu za neizmernu ljubav kojom si za života dostigao slavu Partizanovih besmrtnih vojnika – naveo je fudbalski klub. Trofejni trener košarkaškog kluba je juče imao emotivno izlaganje, ovog puta je bio kraći. - Poslednji pozdrav prijatelju i kumu – poručio je Vujošević. Od njega su se oprostili i navijači iz Pariza, Ciriha, Sarajeva... - A, kada odem, kad me više ne bude, s one strane, bodriću te Partizane– poruka je iz Švajcarske.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

''Grobar bio je i Partizan jedino je voleo...'' (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Apr.2020, 18:06

Mnogi ovih dana primećuju da stihovi poznate pesme Grupe JNA možda najbolje opisuju ljubav koju je Miša Tumbas imao prema Partizanu...Najverniji navijač Partizana Miša Tumbas preminuo je u subotu u svojoj 66. godini, u vreme kada već nedeljama nije mogao da uživa u onome što najviše voli, da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.