Posle Partizana, i Teleoptik doživeo debakl na svom terenu!

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2019, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle Partizana, i ''Teleoptik'' doživeo debakl na svom terenu!

Očajna sezona i za Partizan i za njegovu filijalu.

Iz kola u kolo, ekipa Teleoptika sve je bliža ispadanju iz Prve lige Srbije.

Bod koji su u prošlom kolu jedva izvukli protiv Trajala bio je samo kratkotrajni bljesak ''Optičara'', koji su danas pretrpeli pravi debakl u ''Zemunelu''.

Rival im je bila ekipa Inđije koja je na kraju slavila rezultatom 4:1.

Teleoptik je poveo u devetom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << minutu meča golom Jovana Kokira, ali je ostatak meča u potpunosti pripao gostima. Na izjednačenje se čekalo do 45. minuta, kada je Badara Bađi savladao golmana Đorđa Vukanića, a preokret Inđiji doneo je Mihajlo Banjac u petom minutu drugog poluvremena - 1:2.

Trijumf Inđije potvrdio je Nebojša Ivančević u 71. minutu, a pečat je stavio Badara Bađi svojim drugim golom u finišu meča.

Danas je odigrana još jedna utakmica 27. kola PLS, Trajal je na svom terenu savladao Slobodu rezultatom 2:1. Golove za domaće postigli su Marong u 6. i Jovanović u 29. minutu meča, a poraz Slobode ublažio je Ivan Petrović u 83. minutu iz jedanaesterca.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Komšijski derbi pripao Bresničanima (FOTO)

Izvor: KGsport.info, 17.Mar.2019

Fudbaleri Slavije sa trenerom Pavlovićem igraju sve bolje i skupljaju bodove za opstanak u ligi U 19. kolu Prve gradske lige Kragujevca, snage su danas na igralištu u Brsnici odmerile ekipe Slavije i Pobede iz Beloševca, a bodovi su zasluženo pripali domaćinu, koji je trijumfovao rezultatom 2:1...

Nastavak na KGsport.info...

PLS - Metalac ponovo poklonio bodove

Izvor: Sportske.net, 18.Mar.2019, 20:05

Slađi bod sa poslednje utakmice 27. kola Prve lige Srbije odlazi u Beograd...Zavesu na 27. kolo Prve lige Srbije večeras su na stadionu kraj Despotovice u Gornjem Milanovcu spustili igrači domaćeg Metalca i Bežanije...Utakmica je završena nerešenim rezultatom 1:1 (1:1), a posle svega viđenog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.