Posle 9 godina OPET u Partizanu - iz Španije u Humsku!

Izvor: Mondo, 21.Jun.2019, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle 9 godina OPET u Partizanu - iz Španije u Humsku!

Partizan je angažovao još jednog igrača u prelaznom roku. Tačnije, vratio je svog igrača.

Osvojio je Kup Srbije sa Čukaričkim baš protiv Partizana. I posle gotovo 10 godina Rajko Brežančić se vraća u klub u kojem je, praktično, učio fudbal.

Ovaj 29-godišnji defanzivac (levi bek, a može da odigra i na poziciji štopera), rodom iz Vlasenice, dogovorio je trogodišnju saradnju sa Partizanom, saznaje MONDO.

U mlađe kategorije Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << došao je još 2002. godine, a član seniorskog sastava bio je od 2007. do 2010. godine. Ali, više je bio na pozajmicama nego što je igrao za Partizan (Teleoptik, Bežanija...).

Foto: MN Press/arhiva

Igrao je i za Metalac iz Gornjeg Milanovca, već pomenuti Čukarički sa kojim je 2015. godine osvojio Kup Srbije, da bi se potom otisnuo u inostranstvo - holandski AZ Alkmar (zanimljivo, tada je igrao protiv Partizana u grupnoj fazi Lige Evrope) i španski klubovi Ueska i Malaga, iz koje i dolazi u Partizan, iako je imao još godinu dana ugovora.

Brežančić je četvrti, odnosno peti novi igrač kojeg je Partizan angažovao u ovom prelaznom roku, posle štopera Dominika Dinge i Igora Vujačića i desnog beka Periše Pešukića, a dogovoren je i dolazak mladog reprezentativca Aleksandra Lutovca.

Ovo su novi igrači Partizana

Vazura o prelaznom roku: Ima ponuda za naše igrače, pregovaramo

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.