Poslastice za košarkaše Partizana! (FOTO)

Izvor: Mondo, 26.Nov.2014, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslastice za košarkaše Partizana! (FOTO)

Predstavnici turskog Banvita čine sve da budu dobri domaćini ekipi Partizana pred duel u Evrokupu. Pogledajte čime su iznenadili crno-bele na treningu!

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Može i mora ovako!

Posle tragičnog događaja u Istanbulu prošle nedelje kada je ubijen navijač Crvene zvezde pred košarkaški duel sa Galatasarajem, porasle su tenzije u regionu. Bilo je i sumanutih poruka, u kojima su prednjačili pojedini navijači Galatasaraja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali i drugih, svetlih primera.

Za svaku pohvalu je ponašanje predstavnika KK Banvit i Košarkaškog saveza Turske.

Oni su dočekali ekipu Partizana cvećem, a onda su napravili novo iznenađenje na treningu - doneli su igračima beogradskog kluba baklave i voće!

Bravo!

Banvit, Partizan'ı baklavalar ile besliyor =)) #Partizan#Banvitpic.twitter.com/XVuS0hkBdw

— Cem Pelister (@cempelister) November 26, 2014

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.