Poseta i zvižduci potvrđuju - Đukić gubi poverenje! (video) (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2018, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poseta i zvižduci potvrđuju - Đukić gubi poverenje! (video) (foto)

Neprijatna situacija za stratega Partizana pre početka duela sa Trakaijem.

Šef stručnog štaba fudbalskog kluba Partizan Miroslav Đukić dočekan je večeras zvižducima na stadionu u Humskoj.

Desetak minuta pre početka meča Partizan - Trakai Miroslav Đukić je krenuo iz tunela ka klupi, a navijači su ga počastili zvižducima i povicima "Đukiću, odlazi".

U prilogu su fotografije koje svedoče o tome da navijači gube strpljenje i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sve maje ljudi dolazi u Humsku da bodri Partizan.

Meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Partizana i Trakaija počinje u 20 i 30.

-

-

Foto: Sportske.net/Darko Mitrović

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Humska jedinstvena: Đukiću, odlazi!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2018

Niko više na stadionu u Humskoj ne veruje Miroslavu Đukiću. Šef struke Partizana dočekan je salvom zvižduka i ogromnim negodovanjem navijača sa sve tri tribine koje su bile otvorene za prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv litvanskog Trakaija. Da se večeras neće prijatno...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.