Posebno priznanje Saši Iliću

Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2016, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posebno priznanje Saši Iliću

„Sale bi trebalo da bude uzor našoj deci“, kaže direktor SOS kanala Dragiša Kovačević

Kapiten Partizana Saša Ilić i suvlasnik rekorda po broju utakmica u crno-belom dresu dobio je posebno priznanje od SOS kanala kao znak poštovanja za izuzetnu karijeru.

Direktor televizije Dragiša Kovačević uručio je Iliću prigodan pehar na kojem piše: „Jedan je Saša Ilić“ i istakao da bi Sale trebalo da bude uzor našoj deci, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << jer je ličnost koja pleni igrom i ponašanjem i podjednako je cenjen od navijača svih klubova.

Ilić je nedavno u prijateljskom meču protiv PAOK-a odigrao 791. utakmicu za Partizan i izjednačio se sa legendarnim Momčilom Vukotićem.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NOVO PRIZNANJE KAPITENU: SOS kanal nagradio Ilića

Izvor: HotSport.rs, 20.Okt.2016

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić i rekorder po broju utakmica u crno-belom dresu dobio je danas posebno priznanje od SOS kanala kao znak poštovanja za izuzetnu karijeru.. . Direktor televizije Dragiša Kovacević uručio mu je prigodan pehar na kojem piše: “Jedan je Saša Ilić” i istakao...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.