Izvor: MozzartSport.com, 02.Avg.2021, 23:01

Poruka iz Sočija: Partizan je barjaktar srpskog fudbala

„Čeka nas jako težak protivnik“, kaže trener Fedotov

Na Partizanovu četvorku u mrežu Voždovca (4:0) odgovorio je Soči pobedom u Groznom nad Ahmatom (2:1).

Pokazali su Rusi da u dobroj formi čekaju četvrtak i prvi meč sa Partizanom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Konferencije. I koliko god u Beogradu sa oprezom i respektom pričali o timu koji je prošlu sezonu završio na petom mestu u ruskoj Premijer ligi, toliko i u Sočiju pokazuju poštovanje prema >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << srpskom predstavniku.

Trener Sočija Vladimir Fedotov je biranim rečima govorio o narednom rivalu u Evropi.

Čeka nas jako težak protivnik, jedan od lidera srpskog fudbala, barjaktar. Predstoji nam veoma težak izazov. Cilj je da se posle ove pobede u Groznom odmorimo, narednih nekoliko dana ćemo se pripremati za Partizan“, poručio je Fedotov.

On je dodao da je minus za njegov tim što neće imati podršku navijača s tribina. Zbog zdravstvene situacije u Krasnodarskoj oblasti, zbog korone, regionalne vlasti su uvele meru zabrane okupljanja, pa će Soči i Partizan igrati pred praznim tribinama.

Jedina je šteta što neće biti navijača na tribinama, nećemo imati njihovu podršku. Videli smo danas koliko je drugačija atmosfera, kako se drugačije igra kada ima podrške publike, pogotovo za tim koji juri rezultat“, istakao je trener Sočija.

Meč u gradu na obali Crnog mora igraće se u četvrtak od 18 časova po našem vremenu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

RUS PODIGAO VELIKU PRAŠINU: Partizan je PERJANICA srpskog fudbala

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 10:21

Trener Sočija nahvalio crno-bele...Pobedom na gostovanju u Groznom (2:1) napravili su sjajni uvertiru pred duele sa Partizanom u kvalfikacijama za Ligu Konferencija. Pokazali su Rusi da u dobroj formi čekaju prvi meč s Partizanom. I koliko god u Beogradu sa oprezom i respektom pričali o timu koji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.