Poruka Toleta Karadžića crno-belima...

Izvor: MozzartSport.com, 04.Okt.2015, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poruka Toleta Karadžića crno-belima...

Predsednik FSS otkrio je i kog fudbalera Partizana je posebno cenio

Kraće od godinu dana predsedavao je Tomislav Karadžić Partizanom, ali se i posle odlaska iz Humske svaka njegova reč pažljivo čita i sluša. Tako je i bilo na i proslavi 70 godina postojanja kluba, na kojoj je dugogodišnji prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije bio jedan od specijalnih gostiju.

Želim Partizanu da normalno razume i uspeh i neuspeh, jer se od toga sastoji fudbal. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Nikako da u slučaju poraza pravi nekakve loše situacije, promene ili destabilizaciju, jer ovo je igra u kojoj se dobija i gubi. A proslava je pokazala da je Partizan veliki klub, pred kojim je velika i slavna budućnost“, rekao je Karadžić.

Govorio je popularni Tole i o tome šta su mu prve asocijacije na crno-bele, ali i kog je fudbalera posebno cenio.

„Prva asocijacija na Partizan je ono što svi znamo, da je reč o velikom i dobro organizovanom sistemu, sa ogromnim rezultatima, velikim brojem legendi, koje su pisale istoriju slavnog kluba. A što se tiče favorita među fudbalerima, kako sam gimnaziju učio u Beogradu, moj miljenik bio je Miloš Milutinović, Plava čigra. Kad se pomene njegovo ime setim se one čuvene čalme oko glave sa kojom je igrao protiv Rumuna, ali i golova koje je postigao. Pamtim ga kao vrhunskog fudbalskog umetnika“, dodao je Tomislav Karadžić.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.