Poruka Miletu iz Partizana: Kad si čekao toliko dugo, što nisi čekao još?

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2016, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poruka Miletu iz Partizana: ''Kad si čekao toliko dugo, što nisi čekao još?''

Klub iz Humske potresla su potraživanja od 100.000 evra koliko crno-beli duguju bivšem potpredsedniku Partizana Miletu Jovičiću.

Već ste upoznati da je juče Mile Jovičić pustio menicu zbog iznosa od 100.000 evra koliko mu duguje Partizan, što je novo finansijsko opterećenje za klub iz Humske, i to popuno neočekivano u ovom trenutku.

Posle ovakvog Jovičićevog poteza, stižu i prve reakcije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Humske, a tim povodom su se u izjavi ''Novostima'' oglasili Miloš Vazura i Milorad Vučelić.

I jedan i drugi su naglasili da Jovičićevo potraživanje neće ugroziti funkcionisanje kluba, ali je utisak da je Vučelić nešto više razočaran ovim postupkom doskorašnjeg saradnika.



''Njegova odluka je legalna i legitimna potpuno. Međutim, ne mogu a da se ne zapitam da li je mogao da sačeka još, kada je toliko čekao. To samo govori o njegovom odnosu prema Partizanu, ne o nama koji smo u klubu''
, zaključio je Vučelić.

Generalni direktor Miloš Vazura je naglasio da račun kluba nije blokiran, ali i istakao da sve ovo nije dobro za Partizan. Ipak, dodao je i da je Jovičićevo pravo da zatraži novac koji mu se duguje.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.