Izvor: MozzartSport.com, 15.Jul.2020, 14:10

Poruka Filipa Stevanovića: Ne mislim da napustim Partizan

„Želim što bolje rezultate ovde“, kaže jedan od tržišno najvrednijih fudbalera crno-belih

Mančester Siti ga je gledao pet puta, Liverpul slao delegaciju na četiri utakmice, snimali su Fillipa Stevanovića i drugi moćni klubovi poput Čelsija, Napolija, Valensije, Borusije iz Dortmunda (s tim da se niko još nije izjasnio da li i pod kojim uslovima bi ga kupio), zimus je Nica ozbiljno zagrizla, nedovoljno da bi ponudom od 12.000.000 evra odobrovoljila čelnike >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Partizana...

A mladi fudbaler ima samo jednu želju: da ostane među crno-belima i pomogne im u projektovanoj operaciji „povratak titule u Humsku 1“.

To što ono njega lete milioni i zveče imena velikana, utisak je, ni najmanje ga nije izbacilo iz ravnoteže. Iako priznaje da mu prija.

Čast mi je, ali fokusiran sam samo na Partizan. Sad sam u Husmkoj i ne mislim da napustim Partizan. Vreme će pokazati šta će biti, ali želim da ovde ostvarim što bolje rezultate“, obelodanio je Stevanović ambicije posle prepodnenog treninga ekipe Sava Miloševića na Zlatiboru.

Baš je Milošević u rezimeu prethodne sezone nagovestio eventualnu Filipovu prodaju. Obrazloženje trenera glasilo je: ako ponuda bude takva da premašuje godišnji budžet Parnog valjka nema ekonomske logike zadržavati ga. Uz napomenu da će čelnici pokušati da izbokusuju ostanak na pozajmici, kao u slučaju Strahinje Pavlovića.

Dotad, i dalje maloletni krilni vezista (25. septembra proslaviće 18. rođendan) vredno upija savete kondicionih trenera, predvođeni profesorom Makrom Stojanovićem.

Danas smo odradili lakši trening, fokusiran na male mišiće naših tele, kako se ne bismo povređivali. Dajemo maksimum u nadi da će sve biti u redu. Ovaj period služi da se spremimo najbolje što možemo, kako bismo ostvarili što bolje rezultate. Nama se i sviđaju što su teži treninzi, potrebni su nam u ovom trenutku“, dodao je za klupsku televiziju Filip Stevanović.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.